Wil je een portret laten schilderen of tekenen voor een dierbare herinnering, als relatiegeschenk of wilt u een cadeaubon op maat? De mogelijkheden en je wensen kunnen we bespreken. Neem gerust vrijblijvend contact op (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Ik kan je dan meer informatie geven over de mogelijkheden en prijzen die aansluiten op jouw wensen.

sannechris.klein       nuttelozen van de nacht.klein

Tijdens een telefoon- of kennismakingsgesprek kunnen we je wensen en verwachtingen bespreken. Hierna maak ik meestal een aantal foto's maken waarvan er een als basis zal dienen voor het portret. Er worden hiervoor geen extra kosten gerekend. Je bepaalt uiteraard zelf welke foto je mooi vindt. Gebruik maken van een bestaande foto behoort ook tot de mogelijkheden. De kwaliteit van de foto is hierbij wel van belang.

Na overeenstemming vraag ik 25 euro als aanbetaling om de eerste materialen te bekostigen.

Onderstaande voorbeelden van prijzen zijn in euro’s op basis van afmeting, materiaal, stijl en het aantal te portretteren personen. De prijs is per ‘hoofd’, waarbij 1 portret per schilderij de voorkeur heeft. Naar mijn mening komt het karakter van de afgebeelde dan beter tot zijn recht. (Zodra er meerdere personen worden afgebeeld, dan komt er meer nadruk op de interactie tussen de personen te liggen.) Indien u uw kinderen wilt laten portretteren is het erg mooi om de portretjes naast elkaar te hangen, in dezelfde stijl.

Als u het portret ingelijst wilt hebben, zijn er al eenvoudige mogelijkheden vanaf 25 euro extra beschikbaar, afhankelijk van de maat en uw wensen.

 

Houtskoolportret 30 x 40 cm : 35

50 x 60 cm. : 45

 

Olieverfportret 30 x 40 cm : 350

50 x 60 cm : 400

 

 

Cadeaubon op maat

U kunt een kant en klaar schilderij laten maken, maar ook voor een ‘cadeaubon op maat’ kiezen. Afhankelijk van het bedrag dat u wilt besteden kan ik de mogelijkheden aangeven. Bijvoorbeeld bij een geboorte, als relatiegeschenk etc. De ontvanger kan dan zelf zijn of haar wensen aangeven. Ik maak er een leuk presentje van.